top of page

DIM-SUM

Dim-Sum gerechten

Uniek in Kaatsheuvel en omgeving en nergens zo vers en traditioneel bereid als bij De Parel van Azië. Maak je keuze uit een ruim assortiment overheerlijke Dim-Sum gerechten. 

Over Dim-Sum

Dim-Sum is ontstaan in Guangzhou (of Canton), waar men door de eeuwen heen yum cha transformeerde van een ontspannen uitje, naar een luide en gelukkige eetervaring.

 

In Hong Kong en in de meeste steden en beginnen veel mensen  al om vijf uur 's nachts met Dim-Sum. Het is een traditie voor ouderen om zich na de ochtendoefeningen te verzamelen en samen Dim-Sum te eten. Meer traditionele Dim-Sum restaurants in die streek serveren Dim-Sum tot halverwege de middag. In de moderne samenleving is het echter steeds gebruikelijker om Dim-Sum als avondmaal of tussendoortje te nuttigen.

Onze specialiteit

Online bestellen

Je kunt de bestelling bij ons in de winkel komen afhalen of thuis laten bezorgen tussen 17.00 en 19.45 uur. Bestellingen plaatsen is eenvoudig en afrekenen kan via iDeal (bezorgen) of bij ons aan de kassa als u de bestelling komt afhalen. 

download.png
Menukaart ALLES visual.jpg

Bekijk onze
menukaart!

Download hier onze menukaart en waan je alvast in de Parel van Azië. Wil je een bestelling doorgeven? Dat kan hier!

Heb je vragen?

Wanneer je vragen hebt over het online bestellen of over onze producten en ons assortiment kun je altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier of door ons te bellen op telefoonnummer 0416 - 857 114.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page