DIM-SUM

Dim-Sum gerechten

Uniek in Kaatsheuvel en omgeving en nergens zo vers en traditioneel bereid als bij De Parel van Azië. Maak je keuze uit een ruim assortiment overheerlijke Dim-Sum gerechten. 

Over Dim-Sum

Dim-Sum is ontstaan in Guangzhou (of Canton), waar men door de eeuwen heen yum cha transformeerde van een ontspannen uitje, naar een luide en gelukkige eetervaring.

 

In Hong Kong en in de meeste steden en beginnen veel mensen  al om vijf uur 's nachts met Dim-Sum. Het is een traditie voor ouderen om zich na de ochtendoefeningen te verzamelen en samen Dim-Sum te eten. Meer traditionele Dim-Sum restaurants in die streek serveren Dim-Sum tot halverwege de middag. In de moderne samenleving is het echter steeds gebruikelijker om Dim-Sum als avondmaal of tussendoortje te nuttigen.

Onze specialiteit

Online bestellen

Onze sgerechten zijn online te bestellen. Bij iedere bestelling kun je kiezen voor gratis gember, sojasaus en wasabi. Je kunt de bestelling bij ons in de winkel komen afhalen. Bestellingen plaatsen is eenvoudig en je rekent deze gewoon bij ons in de winkel af.

Op dit moment bezorgen we helaas niet bij je thuis.

Bestellingen plaats je eenvoudig online en kom je vervolgens bij ons in de winkel ophalen en afrekenen. We bezorgen helaas niet aan huis. Online betalen wordt op korte termijn ook mogelijk.

Heb je vragen?

Wanneer je vragen hebt over het online bestellen of over onze producten en ons assortiment kun je altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier of door ons te bellen op telefoonnummer 0416 - 857 114.

De Parel van Azië | Visspecialiteiten | Kaatsheuve

De Parel van Azië | Hoofdstraat 36a | 5171 DD Kaatsheuvel | 0416 - 857 114

© De Parel van Azië 2019 | Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en wijzigingen in het assortiment voorbehouden.

Website gerealiseerd door Studio ROB.