Tam Vo Lee

Eigenaresse 'De Parel van Azië'

Wie zijn wij?

De Parel van Azië is een populaire visspeciaalzaak in Kaatsheuvel. Dagelijks ontvangen we klanten die naar ons komen voor onze specialiteiten en overheerlijke visgerechten, poké-bowl, sushi en dim-sum. Iedere dag vers en op bestelling gemaakt! Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers!

Wie zoeken we?

Je bent gemotiveerd en komt verzorgd voor de dag. Je weet wat klantvriendelijkheid is en kunt goed in een team functioneren. Op drukke momenten is het belangrijk dat je overzicht houdt en stressbestendig bent. Je werkt netjes en bent leergierig. 

De eerste dagen wordt je ingewerkt. Daarna gaan we ervan uit dat je de basis hebt opgepikt en de fijne kneepjes snel ontwikkelt. Wij zijn flexibel naar jou, dus verwachten we dat ook terug als het nodig is. 

Wat bieden we jou?

We hebben een sfeervolle winkel in het centrum van Kaatsheuvel waar je dagelijks met prachtige verse producten mag werken. Je kunt veel bij ons leren en ervaring op doen.  We zijn flexibel in werktijden en het indelen van je uren. Ook bieden we je een marktconform salaris en gaan we hierover graag met je in gesprek. Je komt terecht in een leuk team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. 

Geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen en iemand van ons team aanspreken. 

De Parel van Azië | Visspecialiteiten | Kaatsheuve

De Parel van Azië | Hoofdstraat 36a | 5171 DD Kaatsheuvel | 0416 - 857 114

© De Parel van Azië 2019 | Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en wijzigingen in het assortiment voorbehouden.

Website gerealiseerd door Studio ROB.